foto borstvergroting met vet

Lipofilling beide borsten met aandacht esthetische zones: 360cc ter hoogte van beide borsten in 2 sessies

Lipofilling beide borsten 270cc per borst

Asymmetrie: links kleiner dan rechts. Injectie 290cc links en 190cc rechts in 2 sessies. Laatste foto toont goede symmetrie en mooie voetafdruk op de borstkas.

Beiderzijdse verjonging van de borst met lipofilling met natuurlijker contouren

Bemerkt de verjonging van het décolleté met zachtere contouren aan de binnenzijde van beide borsten. Beide onderpolen ogen ook frisser na een lipofilling procedure.

Doorverwijzing na eerdere mislukte borstvergroting met prothesen. Beiderzijdse lipofilling procedure voor borstvergroting.

Patiënte onderging een borstvergroting met prothesen. Door een te strakke huid traden wondproblemen op en werden de prothesen verwijderd. Zij werd doorverwezen naar onze dienst voor verdere behandeling. Wij voerden een borstvergroting uit met lipofilling. Bemerk een verjonging en verbetering van de contouren van het décolleté en een natuurlijk overkomen van de esthetiek van de borsten.

320cc links en 270cc links

Borstvergroting – correctie beide borsten. Linker borst onderpool is minder ontwikkeld dan rechts en werd gecorrigeerd met lipofilling. Aandacht voor de esthetische zones met opvullen van beide onderpolen en verjonging van het décolleté.

lipofilling beide borsten