Borstvergroting met prothese

Prothesen voor een borstvergroting bestaan in verschillende maten en vormen. Klassiek hadden we een onderscheid tussen anatomische (druppelvormige) en ronde prothesen. De nieuwe generatie prothesen zijn de ergonomische prothesen. Deze prothesen nemen een druppelvormige of ronde vorm aan naargelang de positie van de borst en voelen zeer natuurlijk aan. Men gaat dus een dynamische borst bekomen en geen statische borst.

Borstvergroting met gepersonaliseerde aanpak

Ieder persoon heeft een unieke anatomie en fysiek voorkomen. Of het nu gaat om de wens naar een vollere borst, de vraag naar een herstel van een asymmetrie of een verbetering van het decolleté, we kunnen een borstvergroting persoonlijk benaderen dankzij de nieuwste technieken om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen.

Motiva Ergonomix Silksurface

De Motiva implantaten behoren tot de meest innovatieve borstimplantaten die tegenwoordig op de markt zijn.

  • zeer duurzaam implantaat met hoge elasticiteit waardoor makkelijk in te brengen en kleinere insnede (minimal scar techniek met de Keller Funnel)
  • zacht aanvoelend en optimaal bewaren van de vorm
  • uniek design van het oppervlak (nano-surface) met minder risico op ontsteking en kapselvorming
  • dynamische borst en geen statische borst (ergonomie)

Borstvergroting met NO TOUCH techniek

Minimal scar techniek. Een ergonomische prothese kan door een incisie van 2.5 tot 3 cm ingebracht worden. Dit is mogelijk dankzij de uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke karakteristieken van de prothese. Bovendien kan men gebruik maken van de "no touch" techniek waarbij de prothese via een "sleeve" (Keller Funnel) ingebracht wordt en dus niet aangeraakt wordt of niet in contact komt met de huid. Deze techniek komt de patiënte ten goede met vlotter herstel en kleinere incisies.

  • kleinere incisie
  • vlotter herstel
  • kortere operatieduur

Voor en na foto's
borstvergroting met prothese

»Bekijk voor en na foto's

Brochure borstvergroting met prothese

Een brochure met alle informatie is beschikbaar om na te lezen en te bewaren.

»Download de brochure borstvergroting met prothese

Nog vragen over een borstvergroting met een prothese?

Lees hier alle antwoorden op uw vragen