Change language to ENGLISH

Prothesen voor een borstvergroting bestaan in verschillende maten en vormen. Klassiek hadden we een onderscheid tussen anatomische (druppelvormige) en ronde prothesen. De nieuwe generatie borstprothesen zijn de ergonomische prothesen. Deze prothesen nemen een druppelvormige of ronde vorm aan naargelang de positie van de borst en voelen zeer natuurlijk aan. Men gaat dus een dynamische borst bekomen en geen statische borst.

Borstvergroting met gepersonaliseerde aanpak

Ieder persoon heeft een unieke anatomie en fysiek voorkomen.

Of het nu gaat om de wens naar een vollere borst, de vraag naar een herstel van een asymmetrie of een verbetering van het decolleté, we kunnen een borstvergroting persoonlijk benaderen dankzij de nieuwste technieken om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen.

Een borstvergroting met een prothese houdt in dat een borstprothese voor of achter de grote borstspier geplaatst wordt.

De keuze hangt af van het beschikbaar borstkliervolume want de prothese dient zo goed mogelijk bedekt te worden door uw eigen weefsel. Een prothese achter de spier kan tot ongemak leiden en we gaan samen met u bespreken wat de voordelen zijn van een positie voor de spier. Eventueel kan de procedure aangevuld worden met een lipofilling procedure (de hybride techniek) om de prothese te "bedekken" met uw eigen vetweefsel.

Het plaatsen van een prothese gaat de borst voller maken en het volume verhogen. Een prothese kan ook dienen om een asymmetrie te corrigeren tussen beide borsten.

Motiva Ergonomix Silksurface

De Motiva implantaten behoren tot de meest innovatieve borstimplantaten die tegenwoordig op de markt zijn.

  • zeer duurzaam implantaat met hoge elasticiteit waardoor makkelijk in te brengen en kleinere insnede (minimal scar techniek met de Keller Funnel)
  • zacht aanvoelend en optimaal bewaren van de vorm
  • uniek design van het oppervlak (nano-surface) met minder risico op ontsteking en kapselvorming
  • dynamische borst en geen statische borst (ergonomie)

Borstvergroting met NO TOUCH techniek

Minimal scar techniek. Een ergonomische prothese kan door een incisie van 2.5 tot 3 cm ingebracht worden. Dit is mogelijk dankzij de uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke karakteristieken van de prothese. Bovendien kan men gebruik maken van de "no touch" techniek waarbij de prothese via een "sleeve" (Keller Funnel) ingebracht wordt en dus niet aangeraakt wordt of niet in contact komt met de huid. Deze techniek komt de patiënte ten goede met vlotter herstel en kleinere incisies.

  • kleinere incisie
  • vlotter herstel
  • kortere operatieduur

Voor en na foto's borstvergroting met prothese

Het resultaat van een borstvergroting met prothese. Ontdek onze voor en na foto's.

Prijzen voor borstvergroting met prothese

Wens je meer info over borstvergroting met prothese of wil je de prijs weten voor de volledige behandeling? Contacteer ons en wij informeren u graag verder.

Brochure borstvergroting met prothese

Download de brochure borstvergroting met prothese met uitleg over de ingreep, voordelen en de eventuele complicaties.

Download