Chirurgie van de borst

Borstvergroting

Een borstvergroting kan uitgevoerd worden met een prothese, met lipofilling of met beiden (hybride borstvergroting). Het doel is steeds een natuurlijke borstvergroting te bekomen.

»Lees meer

Borstreconstructie

Het doel van een borstreconstructie is een esthetisch mooie borst te reconstrueren die natuurlijk aanvoelt, comfortabel is en mee beweegt met het lichaam.

»Lees meer

Borstverkleining

Een borstverkleining of borstreductie gaat het volume van de borst verminderen en de borst terug mooi in positie brengen.

»Lees meer

Borstprothese verwijderen

Het verwijderen van borstprothesen gebeurt omwille van kapselvorming, verlittekening, ongemak of pijn of omwille van klachten zoals het breast implant illness syndroom.

»Lees meer

Contacteer Dr. Stillaert

Gelieve het secretariaat te contacteren voor een afspraak.

Dr Filip Stillaert, erkend plastisch en reconstructief chirurg - Lipofilling

Dr. Stillaert

Dr Filip Stillaert is plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Gent. Hij is gespecialiseerd in reconstructieve en esthetische ingrepen met eigen vetweefsel of lipofilling.


Contacteer Prof. Dr. Van Landuyt

Gelieve het secretariaat te contacteren voor een afspraak.

Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt

Prof. Dr. Van Landuyt

Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt is als plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Gent en het AZ Sint-Lucas eveneens te Gent. Zijn interessegebied en specialisatie omvat o.a. de reconstructieve microchirurgie, borstreconstructies en lymfatische chirurgie ter behandeling van lymfoedeem.

Dr. Filip Stillaert & Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt

Plastisch en Reconstructief Chirurgen

Specialisten in lipofilling en borstchirurgie

Contact opnemen