Oogleden

Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep waarbij de oogleden verjongd worden. De ingreep gaat de hangende huid corrigeren, de fijne rimpels verbeteren, eventueel vet verwijderen zo nodig, de wallen onder de ogen corrigeren of de contouren van ogen verbeteren. Lipofilling kan ook helpen om de ogen extra te verjongen.

»Lees meer

Facelift

Een gelaatsverjonging heeft als doel het volume in het gelaat te herstellen alsook de doorhangende weefsels terug in positie te brengen om de contouren te verbeteren. Een gelaatsverjonging kan tegenwoordig met minimaal invasieve technieken bekomen worden.

»Lees meer

Lipofilling in het gelaat

Een lipofilling in het gelaat is aangewezen om het gezicht te verjongen door volume toe te voegen of rimpels op te vullen. Bijkomend voordeel is dat de kwaliteit van de huid kan verbeteren.

»Lees meer

Rimpelbehandeling

Behandeling van de rimpels kan met het injecteren van een spierverslappend product. Op die manier worden de dynamische rimpels verzacht.

»Lees meer

Contacteer Dr. Stillaert

Gelieve het secretariaat te contacteren voor een afspraak.

Dr Filip Stillaert, erkend plastisch en reconstructief chirurg - Lipofilling

Dr. Stillaert

Dr Filip Stillaert is plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Gent. Hij is gespecialiseerd in reconstructieve en esthetische ingrepen met eigen vetweefsel of lipofilling.


Contacteer Prof. Dr. Van Landuyt

Gelieve het secretariaat te contacteren voor een afspraak.

Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt

Prof. Dr. Van Landuyt

Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt is als plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Gent en het AZ Sint-Lucas eveneens te Gent. Zijn interessegebied en specialisatie omvat o.a. de reconstructieve microchirurgie, borstreconstructies en lymfatische chirurgie ter behandeling van lymfoedeem.

Dr. Filip Stillaert & Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt

Plastisch en Reconstructief Chirurgen

Specialisten in lipofilling en borstchirurgie

Contact opnemen