Borstvergroting

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde ingrepen binnen de plastische chirurgie. Een borstvergroting gaat de borst voller maken, volume toevoegen maar kan ook uitgevoerd worden om een asymmetrie tussen beide borsten te herstellen.

Het doel van een borstvergroting is steeds een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen. Men gaat aandacht besteden aan de borstcontouren, de onderpool en projectie van de borst. Daarnaast is het belangrijk om een dynamische borst te bekomen na een borstvergroting: een borst die mooi mee beweegt met de positieveranderingen van het lichaam.

Dankzij de lipofilling techniek en borstprothesen van zeer goede kwaliteit kunnen we zeer natuurlijke resultaten bekomen.

Ons centrum is een Motiva Centre of Excellence. Voor meer informatie klik hier.

Borstvergroting met een prothese

Bij een borstvergroting met een prothese bekomt men onmiddellijk een zichtbare verhoging van het borstvolume en de borst oogt onmiddellijk voller.

Borstprothesen bestaan in verschillende maten en vormen. De ergonomische prothesen nemen een druppelvormige of ronde vorm aan en voelen zeer natuurlijk aan.

Patiënten vermelden een hoge voldoening na de ingreep met dikwijls ook een verberterd zelfbeeld en zelfvertrouwen. Het definitieve eindresultaat is merkbaar na drie maanden.

»Lees meer over borstvergroting met prothese

Borstvergroting met lipofilling

Een borstvergroting met eigen vetweefsel is een natuurlijke manier om het borstvolume te vergroten en de borsten voller te maken.

Er wordt een zeer natuurlijk resultaat bekomen met uw eigen vetweefsel, de borst voelt zacht aan en oogt natuurlijk en voller.

Patiënten vermelden een hoge voldoening na de ingreep en gaan soms voor een tweede sessie lipofilling om nog meer volume te bekomen.

»Lees meer over borstvergroting met lipofilling

Borstvergroting met prothese én lipofilling
(hybride borstvergroting)

Bij deze ingreep voor het vergroten van de borst combineren we prothese en eigen vetweefsel. Eigen vetweefsel (lipofilling) voegt extra volume toe aan de borst en maakt een prothese minder zichtbaar.

»Lees meer over borstvergroting met prothese en lipofilling